Preguntes Freqüents

Quanta gent pot venir?

“El Tractat de Versalles” han estat dissenyat per a equips de 2 a 6 persones. 6 persones és el nombre màxim perquè tots els participants puguin gaudir de la resolució d’enigmes i proves. En cap cas acceptarem grups de 7 o més persones.

Què s’ha de fer?

No podem revelar informació ja que cal mantenir el misteri fins que vingueu a jugar. El que sí podem dir és que durant l’activitat us haureu de moure, buscar, parlar i pensar.

Fa por?

No, aquest no es un joc de terror.

És una activitat adequada per nens?

Per als més petits podem adaptar el joc a un nivell més inicial.

*Els menors de 11 anys poden participar com a acompanyants d’un grup d’adults (màxim 6 persones comptant els menors i els adults).

*Els jugadors de 11 a 14 anys poden participar com a jugadors principals, sempre acompanyats d’un adult (màxim 6 persones comptant amb l’adult).

*Els majors de 14 anys poden jugar sense haver d’estar acompanyats d’un adult.

En quin lloc o època està ambientada l’activitat?

Està ambientada a 1919, any en què es va signar el Tractat de Versalles.

Necessito revisar la història del Tractat de Versalles abans d’iniciar l’activitat?

La informació històrica no és en absolut necessària per resoldre els enigmes!

És necessari l’ús de la força?

Per descomptat que NO.

Què passa si em aclaparament i vull sortir?

Els jugadors sempre tenen la possibilitat de prémer un “botó de pànic” que obre la porta de sortida i avorta l’activitat, encara que és una cosa que mai passa.

És molt difícil? Què passa si no aconseguim avançar?

En tot moment, una persona (Game Master) estarà visualitzant tota la sessió del joc per càmeres de vídeo-vigilància i escoltant per micròfon. Això permetrà al Game Master anar donant suport i ajudar els jugadors que necessitin pistes per avançar. Malgrat tot, alguns equips no seran capaços d’escapar a temps, però aquest és precisament un dels principals atractius de l’activitat: superar el repte exigirà que el grup, en el seu conjunt, hagi donat el millor de si.

Quant dura l’activitat?

Tot i que els equips disposen de 70 minuts per a “escapar” hem de tenir en compte que es requereixen uns 15-20 minuts per a la preparació abans de l’activitat i altres 15-20 minuts per comentar la jugada i fer les fotos de record. És recomanable que els equips es presentin deu minuts abans del començament de l’activitat.

En quin idioma es pot realitzar?

L’activitat està disponible en Català, Castellà, Anglès y Francès.

Quant costa?

El cost és de 80 a 100 euros per sessió (depenent del nivell de dificultat i el nombre de persones del grup).

Com puc reservar?

“El Tractat de Versalles” es pot reservar des del web. Pots enviar-nos un correu electrònic a info@play2escape.com si desitges reservar en un horari no disponible. Ens comprometem a respondre en menys de 24 hores.